Τάξη 1972: Σας ευχαριστώ για την όμορφη επετειακή βραδιά!

Αν το email δεν εμφανίζεται σωστά, παρακαλούμε πατήστε εδώ.
Αγαπητοί συναπόφοιτοι της τάξης του 1972,

Η σύζυγός μου Κατερίνα κι εγώ σας ευχαριστούμε θερμά που μας τιμήσατε με την παρουσία σας για να γιορτάσουμε μαζί την επέτειο των 50 ετών από την αποφοίτησή σας. Σας ευχαριστούμε επίσης για τα όμορφα λουλούδια που στείλατε στην οικοδέσποινα. Ήταν αισθητή η απουσία όσων από εσάς δεν μπορέσατε να παρευρεθείτε.

Η συνεργασία με τους Class Agents της τάξης σας, Γιάννη Καλόγνωμο και Νίκο Σημαντήρα, μέλη του Alumni Fund Drive, ήταν εξαιρετική και τους ευχαριστώ ιδιαιτέρως. Διοργάνωσαν μαζί με το Development Office μία όμορφη βραδιά γεμάτη νοσταλγία, κέφι και συγκίνηση που μας πήγε πίσω στις σχολικές ημέρες και μας θύμισε όλα αυτά που μας ενώνουν. Η συμβολή τους για την ενίσχυση των δεσμών των συμμαθητών μεταξύ τους και με το Σχολείο μας ήταν και είναι πολύτιμη.

Εμείς, που έχουμε τη χαρά να υπηρετούμε το Κολλέγιο, είμαστε ευτυχείς να βλέπουμε όλους εσάς, τους αποφοίτους του Σχολείου μας, μεγάλους και κατασταλαγμένους στη ζωή σας, με επιτυχημένες σταδιοδρομίες. Ελπίζουμε να έχετε εκπληρώσει τα όνειρά σας και να συνεχίζετε να ονειρεύεστε, γιατί ποτέ δεν πρέπει να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε.

Πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε πολλά. Σας θυμίζω ότι το Κολλέγιο είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Βασίζεται διαχρονικά στη συμμετοχή και την προσφορά της Κολλεγιακής οικογένειας, με ιδιαίτερα σημαντική εκείνη των αποφοίτων μας. Ζώντας σε διάφορα μέρη του πλανήτη μας έχετε πλέον εμπειρίες πολλές, που συνοδεύουν τη βαθιά αγάπη σας για το Σχολείο. Εμείς, οι απόφοιτοι, οφείλουμε τόσα πολλά στην alma mater μας και είναι σημαντικό να ενδιαφερόμαστε, να συμμετέχουμε και να στηρίζουμε όλοι, στον βαθμό που ο καθένας μπορεί. Εμείς αποτελούμε το κατεξοχήν παράδειγμα, που και άλλοι θα ακολουθήσουν.

Το δείπνο-reunion των 50 χρόνων από την αποφοίτηση αποτελεί διαχρονικά μια σημαντική επέτειο στη ζωή των αποφοίτων μας και την αφορμή για να αφήσει η τάξη την παρακαταθήκη της στηρίζοντας τους μαθητές μας, όπως κάποτε άλλοι στήριξαν γενναιόδωρα και εμάς. Τιμώντας τα 50 χρόνια αποφοίτησης της τάξης 1972, σας ζητώ να επιτύχετε τον συμβολικό στόχο των €50.000 για τη στήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών. Μέχρι στιγμής είμαστε περίπου στο ένα τρίτο του στόχου, χρειαζόμαστε βοήθεια.

Κάθε δωρεά είναι σημαντική και ενδυναμώνει τους μαθητές μας. Η συμμετοχή της τάξης στο πλαίσιο των επετειακών reunions των 50 και 25 ετών αναγνωρίζεται σε ειδική ενότητα στην ετήσια Έκθεση Δωρεών καθώς και στον ψηφιακό «τοίχο» των δωρητών του Annual Fund.

Kαθώς πλησιάζουμε στο τέλος του οικονομικού έτους (31 Αυγούστου 2022), μπορείτε να κάνετε τη δωρεά σας με κάρτα ή να δείτε τις πληροφορίες, συμπληρώνοντας τη φόρμα για τραπεζική κατάθεση, στους ακόλουθους συνδέσμους:
Σας ευχαριστώ για αυτήν την αξέχαστη βραδιά που ήταν και ο πρώτος επετειακός εορτασμός της θητείας μου ως President. Σας στέλνουμε τις φωτογραφίες και παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη φόρμα ενημέρωσης των στοιχείων σας, για να διατηρούμε την επαφή μαζί σας. Θα λάβετε σύντομα ταχυδρομικά το President's Report 2020-2021, για να διαβάσετε τα νέα του Σχολείου μας.

Η συμμετοχή σας στις δράσεις μας είναι ιδιαίτερα σημαντική ενόψει της επετείου, το 2025, των 100 χρόνων από την ίδρυση του Κολλεγίου.

Με Κολλεγιακούς χαιρετισμούς,

Κώστας

Καθηγητής Κώστας Συνολάκης ’75
Διευθυντής / President


T: +30 210 6798123