Διάκριση του 6 ENL του Δημοτικού Κολλεγίου Ψυχικού στον διαγωνισμό «Νέοι Δημοσιογράφοι για το Περιβάλλον» 2024

Διάκριση του 6 ENL του Δημοτικού Κολλεγίου Ψυχικού στον διαγωνισμό «Νέοι Δημοσιογράφοι για το Περιβάλλον» 2024

Μαϊ 27, 2024

 

Αποτελέσματα Εθνικού Διαγωνισμού

«Νέοι Δημοσιογράφοι για το Περιβάλλον» 2024

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικτύου ΠΕ «Νέοι Δημοσιογράφοι για το Περιβάλλον» προκηρύχτηκε το 2024 Εθνικός Διαγωνισμός για την ανάδειξη καλύτερου άρθρου, φωτογραφίας και βίντεο περιβαλλοντικού περιεχομένου.

Τα σχολεία που συμμετέχουν στο δίκτυο έστειλαν τις συμμετοχές τους στην Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, οι οποίες αξιολογήθηκαν από τη Συντονιστική Επιτροπή του Δικτύου. Τα κριτήρια αξιολόγησης ήταν τα ίδια με εκείνα του Διεθνούς Διαγωνισμού, που προκηρύσσεται κάθε χρόνο από το Διεθνή Συντονιστή του Δικτύου και αφορούσαν κυρίως στη μορφή, τη δομή και την ποιότητα της συμμετοχής, στο αν εστιάζουν σε ένα τοπικό περιβαλλοντικό θέμα, στην έρευνα και τη διάχυση της πληροφορίας στην τοπική κοινωνία.

 

Βρισκόμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη διάκριση του βίντεο που έφτιαξαν τα παιδιά της 6ης ENL της κ. Μαίρης Ευθυμίου στον Εθνικό Διαγωνισμό και την προώθησή του στον αντίστοιχο Διεθνή, όπου θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην κατηγορία Βίντεο-Καμπάνια 11-14. Ας ευχηθούμε στα παιδιά και την εκπαιδευτικό Καλή Επιτυχία! Προσμένουμε με ανυπομονησία τα αποτελέσματα τον ερχόμενο Ιούνιο! Αν θέλετε να δείτε την συμμετοχή του Σχολείου μας στον Διεθνή Διαγωνισμό, ακολουθήστε τον σύνδεσμο: https://yrecompetition.exposure.co/greece-29?source=share-YREcompetition

Μην ξεχάσετε να πατήσετε το enjoy επάνω δεξιά!


Επιστροφή