Διακρίσεις εκπαιδευτικών των Δημοτικών του Κολλεγίου ως Microsoft Innovative Educator Experts

Διακρίσεις εκπαιδευτικών των Δημοτικών του Κολλεγίου ως Microsoft Innovative Educator Experts

Σεπ 16, 2024

Η Διευθύντρια του Δημοτικού  Κολλεγίου Ψυχικού Δήμητρα Παναγούλη, οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Κολλεγίου Αθηνών Ελένη Νεοφωτίστου και Χρυσόστομος Λευτεράτος και του Κολλεγίου Ψυχικού Γιώργος Στεφανίδης, Ανδριάννα Πάλλα, Χρυσάνθη Παυλίδου, επιλέχθηκαν ως μέλη της παγκόσμιας εκπαιδευτικής κοινότητας της Microsoft, Microsoft Innovative Educator Experts (MIE Expert) για την ακαδημαϊκή χρονιά 2024 – 2025 χάρη στις καινοτόμες και εκπαιδευτικές δράσεις που σχεδίασαν και υλοποίησαν. 

Το πρόγραμμα Microsoft Innovative Educator Expert είναι μια παγκόσμια πρωτοβουλία της Microsoft, που έχει ως στόχο να αναγνωρίσει και να υποστηρίξει εκπαιδευτικούς οι οποίοι χρησιμοποιούν τα εργαλεία της Microsoft για να καινοτομήσουν και να μετασχηματίσουν τη διαδικασία της μάθησης. Οι MIE Experts αποτελούν μέρος μιας κοινότητας παθιασμένων εκπαιδευτικών, οι οποίοι εμπνέουν άλλους με δημιουργικούς τρόπους ενσωμάτωσης της τεχνολογίας της Microsoft στην εκπαίδευση.

 Οι εκπαιδευτικοί που επιλέγονται στο MIE EXPERTS γίνονται μέρος μιας παγκόσμιας κοινότητας καινοτόμων εκπαιδευτικών, που τους δίνει τη δυνατότητα να συνεργάζονται, να μοιράζονται βέλτιστες πρακτικές και να μαθαίνουν ο ένας από τον άλλον. Τέλος, προσφέρει στους εκπαιδευτικούς την ευκαιρία να ενισχύσουν την εκπαιδευτική τους πρακτική, να αναδειχθούν ως ηγέτες στον χώρο τους και να διαδραματίσουν ρόλο στη διαμόρφωση της μελλοντικής εκπαιδευτικής τεχνολογίας.

 

Επιστροφή