Annual Fund 2020-2021

 

 

 

 

Η συλλογική συμμετοχή είναι η δύναμή μας. Κάθε δωρεά είναι μία πράξη αισιοδοξίας.

Στηρίξτε μας εδώ 

Δείτε τον ψηφιακό «τοίχο» των δωρητών εδώ 

 

Καλοκαίρι 2021

Συγχαρητήρια στις νέες και στους νέους αποφοίτους μας! Είμαστε υπερήφανοι.

Στη φετινή Τελετή Αποφοίτησης πάνω από 100 μαθήτριες και μαθητές (1 στους 4 τελειόφοιτους) «κατέβηκαν τα σκαλιά του Μπενακείου» με τη στήριξη της Κολλεγιακής οικογένειας στο Πρόγραμμα Υποτροφιών και με την έκτακτη οικονομική ενίσχυση λόγω της πανδημίας. 

Η προσφορά σας διασφαλίζει την Κολλεγιακή εκπαίδευση και εμπειρία σε όλους τους μαθητές μας και μελλοντικούς αποφοίτους μας δίνοντάς τους τα εφόδια να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο.

Δείτε περισσότερα εδώ

 

 

Σήμερα, 1 στους 4 μαθητές του Σχολείου μας λαμβάνει οικονομική ενίσχυση. 

Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε σφαιρική παιδεία διαμορφώνοντας μια ποικιλόμορφη μαθητική κοινότητα με πολλαπλά οφέλη για όλους τους μαθητές μας. 

Δείτε περισσότερα εδώ

 

Πάσχα 2021

Καλή Ανάσταση

Aς γιορτάσουμε με συναισθήματα ψυχικής ανάτασης, αλληλεγγύης, ευγνωμοσύνης και χαράς.
Το τέλος της πανδημίας πλησιάζει και όλοι μαζί μπορούμε να το φέρουμε ακόμη πιο κοντά πράττοντας υπεύθυνα, ατομικά και συλλογικά. Για να αγκαλιάσουμε ξανά ο ένας τον άλλον. Σας ευχαριστούμε που στηρίζετε την προσπάθεια του Σχολείου μας να βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό των μαθητών και των μαθητριών μας και των οικογενειών τους. 

Καθηγητής Κώστας Συνολάκης '75
Διευθυντής/President Κολλεγίου Αθηνών

Δείτε περισσότερα εδώ

Easter_ed_en

 

Εορταστική καμπάνια 2020

AFH2020_Motto_fn

You made someday... TODAY! Σας ευχαριστούμε.

Η συμμετοχή των μελών της Κολλεγιακής οικογένειας ήταν συγκινητική. Μέσα σε έναν μήνα, συγκεντρώθηκαν πάνω από €100.000 από 600 δωρητές, που εξασφάλισαν υποτροφία σε 14 μαθητές. Με τη δική σας στήριξη, οι 12 από αυτούς, τελειόφοιτοι, θα «κατεβούν τα σκαλιά του Μπενακείου» στην Τελετή Αποφοίτησης 2021 και 2 μαθητές μας θα συνεχίσουν τις σπουδές τους στο Κολλέγιο.

Εσείς φωτίζετε τον δρόμο των μαθητών μας. Τους χαρίζετε την ευκαιρία να συνεχίζουν τις σπουδές τους, να βιώνουν την Κολλεγιακή εμπειρία αλλά και τη μοναδική στιγμή της αποφοίτησης από το Κολλέγιο που, χαραγμένη στο μυαλό και στην καρδιά όλων των αποφοίτων μας, τους ακολουθεί πάντοτε μαζί με τις αξίες που ενστερνίστηκαν και τα εφόδια που έλαβαν στο Σχολείο μας. Η δική σας κίνηση προσφοράς κάνει τη διαφορά και δίνει το παράδειγμα που και άλλοι θα ακολουθήσουν.

 

Make someday... TODAY! Απομένουν λίγες ημέρες ακόμη για να στηρίξετε το εορταστικό Annual Fund.

Αφήνοντας πίσω μας το 2020 και τις πρωτοφανείς προκλήσεις του ας κάνουμε τη διαφορά με μια κίνηση αγάπης που θα μεταμορφώσει τη ζωή ενός παιδιού! 

Το δικό μας δώρο σε εσάς! Καλή Χρονιά! Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας. Βρείτε τις φετινές εορταστικές κάρτες του Σχολείου μας στα ελληνικά και στα αγγλικά, για να ευχηθείτε στους αγαπημένους σας, καθώς και εικόνες από τo χιονισμένo campus του Κολλεγίου στο Ψυχικό, για να τις χρησιμοποιήσετε ως ηλεκτρονικό φόντο στις διαδικτυακές συναντήσεις σας με συναδέλφους, μέλη της οικογένειας και φίλους! Απολαύστε εορταστική μουσική από το Τμήμα Μουσικής και το Ωδείο του Σχολείου μας. 

Δείτε περισσότερα εδώ

AC_AFH2020_Appeal3_final

 

Make someday... TODAY! Φωτίστε τον δρόμο των μαθητών μας.

Ας φωτίσουμε όλοι μαζί τον δρόμο των μαθητών μας για να τους δούμε να «κατεβαίνουν τα σκαλιά του Μπενακείου» και να αναπτύσσουν δράση σημαντική για την κοινωνία μας και τον κόσμο. Κάθε δωρεά – ανεξαρτήτως ποσού – μετράει. Αυτές τις γιορτές, ας κάνουμε ένα δώρο που θα διαρκέσει μια ζωή…

Η στήριξή σας στο Annual Fund, μάς επιτρέπει να συνεχίζουμε να τιμούμε την παράδοση προσφοράς και αλληλεγγύης του Σχολείου μας.

Δείτε περισσότερα εδώ

 

 

 

 

Make someday… TODAY! Ας κρατήσουμε το πνεύμα του Χριστουγεννιάτικου Bazaar ζωντανό στηρίζοντας τους μαθητές μας.

Πέρυσι τέτοιες ημέρες θα γιορτάζαμε όλοι μαζί το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar μας. Φέτος, όλα είναι διαφορετικά. Για μία ακόμη φορά όμως, ας παραμείνουμε ενωμένοι και ας κρατήσουμε ζωντανό το πνεύμα προσφοράς και αλληλεγγύης του Σχολείου μας. Στηρίζοντας το Πρόγραμμα Υποτροφιών και ενισχύοντας τους μαθητές μας στο γεμάτο προκλήσεις ταξίδι τους. 

Στηρίξτε σήμερα, προσφέροντας ο καθένας όσο μπορεί.

Δείτε περισσότερα εδώ 

AFH2020_Appeal1_fn

10ος Κολλεγιακός Μαραθώνιος

Φέτος τρέχουμε χωριστά αλλά ενωμένοι.

Ο Μαραθώνιος της Αθήνας, ένα παγκόσμιο αθλητικό γεγονός με μεγάλη ιστορική και κοινωνική αξία, διεξάγεται φέτος σε virtual μορφή λόγω της πανδημίας. Το Σχολείο μας συμμετέχει για 10η συνεχή χρονιά παραμένοντας πιστό στη «διαδρομή προσφοράς» που διανύει από την ίδρυσή του έως σήμερα.

Από τις 8 έως τις 22 Νοεμβρίου, τρέχουμε -τηρώντας τα οριζόμενα από την Πολιτεία μέτρα ασφαλείας- ως μία «διαδικτυακή» ομάδα για έναν σκοπό. Τρέχουμε για το Πρόγραμμα Υποτροφιών. Διανύουμε αυτήν τη διαδρομή προσφοράς με τα χρώματα του Σχολείου μας και διαχέουμε το Κολλεγιακό πνεύμα, συμβάλλοντας στη διάδοση του αθλητικού ιδεώδους. 

Δείτε περισσότερα εδώ