Τα Nέα μας

Ημέρα των Ευχαριστιών 2022

Νοε 24, 2022

Στο πλαίσιο των εορτασμών για την εφετινή Ημέρα των Ευχαριστιών, την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022, ο Διευθυντής/President του Κολλεγίου Αθηνών Καθηγητής Κώστας Συνολάκης ’75 παρέθεσε γεύμα για τους Fulbright Fellows του Σχολείου μας. Η Διευθύντρια του University Applications Counseling Office κ. Μαρία Βέργου κάλεσε τους Fellows να μοιρασθούν εμπειρίες τους από το Κολλέγιο και τη σχέση τους με τους μαθητές.

Στο δείπνο παρευρέθησαν επίσης μέλη της Διεύθυνσης του Κολλεγίου, εκπρόσωποι της πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ιδρύματος Fulbright στην Ελλάδα. Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά ο Διασχολικός Προϊστάμενος του Μουσικού Τμήματος κ. Στέφανος Τσοκάκης στο πιάνο και ο Διευθυντής του Ωδείου του Κολλεγίου κ. Δημήτρης Παπαγιαννάκις στο βιολί. 

Την Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένοι εορτασμοί των σχολικών μονάδων του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος για την Ημέρα των Ευχαριστιών. Με σειρά από δράσεις, οι μαθητές εόρτασαν το Thanksgiving, περνώντας με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης, αγάπης και αλληλεγγύης.


Επιστροφή