Τα Nέα μας

94η Τελετή Αποφοίτησης

Ιουλ 13, 2023

Σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 η 94η Τελετή Αποφοίτησης – Commencement 2023. Πλήθος αποφοίτων, γονέων, εκπαιδευτικών και προσκεκλημένων παρευρέθη στην Τελετή και καταχειροκρότησε τους 424 τελειοφοίτους που παρέλαβαν τα αποφοιτήριά τους και έγιναν πλέον μέλη της μεγάλης οικογένειας των αποφοίτων του Κολλεγίου.

Η Τελετή άρχισε με την καθιερωμένη παρέλαση στα σκαλιά του Μπενακείου και την είσοδο των αποφοίτων, των τελειοφοίτων, των μελών της Διεύθυνσης και της Διοίκησης του Σχολείου.


Χαιρετισμούς απηύθυναν η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος κ. Αννίκα Παπαντωνίου και ο Διευθυντής/President του Κολλεγίου Αθηνών Καθηγητής Κώστας Συνολάκης ’75, ο οποίος απένειμε και το President's Award στον κ. Νικόλαο Τσαβλίρη ’66, μέλος του ΔΣ του ΕΕΙ και την επικεφαλής του Γραφείου President Δρ Πολυάνθη Τσίγκου για την πολύτιμη, ουσιαστική και διαχρονική συνεισφορά τους στο Κολλέγιο.



Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, ο οποίος μίλησε για την ελληνοαμερικανική κοινότητα των Ηνωμένων Πολιτειών και συνεχάρη τους τελειοφοίτους.

 

Ακολούθησε η απονομή των διακρίσεων και των βραβείων προς τους τελειοφοίτους από τον Συνδιευθυντή Κολλεγίου Αθηνών και Διευθυντή Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών κ. Χρίστο Κωνσταντόπουλο και τον Συντονιστή Κολλεγίου Ψυχικού και Διευθυντή Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού κ. Παναγιώτη Γιαννουλάτο.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών-Κολλεγίου Ψυχικού κ. Αριστείδης Πίττας ’78, ο οποίος απένειμε το Έπαθλο Homer Davis, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και καλωσόρισε τους τελειοφοίτους στην οικογένεια του ΣΑΚΑ.

Η απονομή των διπλωμάτων προς τους τελειοφοίτους έγινε από τους Διευθυντές των Λυκείων, οι οποίοι απηύθυναν σύντομο αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς την Τάξη του 2023.

Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και υγεία σε όλους τους αποφοίτους μας!

Παρακολουθήστε βιντεοσκοπημένη, ολόκληρη την 94η Τελετή Αποφοίτησης – Commencement 2023*

*Για το DVD της 94ης Τελετής Αποφοίτησης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Σταύρο Πηρούνη (τηλ. 6937400421, www.photoart.com.gr)

Επιστροφή