Τα Nέα μας

Συνάντηση εκπαιδευτικών με τον Δημήτρη Δασκαλόπουλο για το νέο Κτίριο Τεχνών

Δεκ 28, 2023

Την Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 ο Διευθυντής/President του Κολλεγίου Αθηνών Καθηγητής Σπύρος Ν. Πολλάλης κάλεσε τους εκπαιδευτικούς Τεχνών όλων των βαθμίδων του Κολλεγίου σε συνάντηση με τον Δημήτρη Δασκαλόπουλο x76, ο οποίος θα χρηματοδοτήσει το νέο Κτίριο Τεχνών στο campus Ψυχικού.

Ο κ. Δασκαλόπουλος μίλησε στους εκπαιδευτικούς για το νέο κτίριο, το οποίο θα εντάσσεται στη λειτουργία του Σχολείου. Όπως είπε, φιλοδοξεί να μπει η εκπαίδευση μέσα στην τέχνη και η τέχνη να γίνει μέρος της εκπαίδευσης. Ταυτόχρονα όμως σημείωσε πως το νέο Κτίριο Τεχνών θα αποτελεί ένα κέντρο εξωστρέφειας του Κολλεγίου, το οποίο θα είναι ανοιχτό στην κοινότητα μέσω των εκθεσιακών του χώρων και προγραμμάτων για το κοινό.

Περισσότεροι από 50 εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας που συμμετείχαν στη συνάντηση, εξέφρασαν με ενθουσιασμό την προσμονή τους για τη δημιουργία του νέου αυτού κτιρίου και αντάλλαξαν απόψεις για την αξιοποίησή του και την περαιτέρω ανάπτυξη του καλλιτεχνικού προγράμματος του Κολλεγίου από το Νηπιαγωγείο έως και το International Baccalaureate Diploma Programme.

Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος κ. Αννίκα Παπαντωνίου και ο President κ. Πολλάλης ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Δασκαλόπουλο και τόνισαν στους εκπαιδευτικούς ότι η συμβολή τους θα είναι καθοριστική για την επιτυχία του νέου αυτού εγχειρήματος. 

Επιστροφή