Τα Nέα μας

3ο Βραβείο στον Τελικό του Πανελλαδικού Διαγωνισμού «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2024» για τον Όμιλο Νεανικής Επιχειρηματικότητας Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού

3ο Βραβείο στον Τελικό του Πανελλαδικού Διαγωνισμού «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2024» για τον Όμιλο Νεανικής Επιχειρηματικότητας Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού

Μαϊ 15, 2024

Το 3ο βραβείο κατέκτησε ο Όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού στον  Τελικό του Πανελλαδικού Διαγωνισμού «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2024» του Junior Achievement Greeceμε τη μαθητική εικονική επιχείρηση CRASHLINK.

Ο Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στις  26 Απριλίου 2024 στον Ελληνικό Κόσμο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, στον οποίο συμμετείχαν 10 ομάδες από σχολεία όλης της Ελλάδας. Την Ομάδα του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού εκπροσώπησαν οι μαθητές του Ομίλου Νεανικής Επιχειρηματικότητας, Σταύρος Γιαννίδης (Α΄ Λυκείου), Ερμής Κούσης – Λάμπρου (Β΄ Λυκείου), Γεώργιος Παρθένης (Β΄ Λυκείου) και Νικόλαος - Βασίλειος Τσιφλικιώτης (Β΄ Λυκείου).

Η καινοτόμος συσκευή CRASHLINK έρχεται να συμπληρώσει ακόμα και το πιο σύγχρονο σύστημα ασφαλείας αυτοκινήτου, αφού σε περίπτωση σύγκρουσης πάνω από καθορισμένα g του αξελερόμετρου που περιέχει, δίνει το σήμα της τοποθεσίας του ατυχήματος ειδοποιώντας ταυτόχρονα ένα συγγενικό πρόσωπο, την ασφαλιστική εταιρεία και το ασθενοφόρο ακόμη και αν δεν είναι σε κατάσταση οι ίδιοι οι επιβαίνοντες να τα καλέσουν.

Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μαςγια τη βράβευσή της και στους καθηγητές – συμβούλους του Ομίλου, κ. Αθανάσιο Καραμήτσα, κ. Ελένη Μαρκοπούλου και κ. Παναγιώτη Στατήρη.

Επιστροφή