Τα Nέα μας

Εγκαίνια Έκθεσης Έργων Σπουδαστών και Εορτασμός 40 Χρόνων Προγραμμάτων Ενηλίκων

Ιουν 6, 2024

Την Παρασκευή, 31 Μαῒου 2024 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης έργων σπουδαστών των καλλιτεχνικών εργαστηρίων των Προγραμμάτων Ενηλίκων στο φουαγιέ του Θεάτρου του Κολλεγίου Αθηνών. Η εκδήλωση συνδυάστηκε με τον εορτασμό των 40 χρόνων από την έναρξη της λειτουργίας των Προγραμμάτων Ενηλίκων του Κολλεγίου.

Η Διευθύντρια του Προγράμματος κ. Ναυσικά Αθανασούλη καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε όλους όσοι έχουν συμβάλει αυτά τα χρόνια στην επιτυχία του Προγράμματος. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα την προκάτοχό της Χάρις Οικονομοπούλου, η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του Προγράμματος, που σήμερα είναι από τα μεγαλύτερα προγράμματα επιμόρφωσης ενηλίκων στην Ελλάδα.

Όπως τόνισε η κ. Αθανασούλη, ποτέ δεν είναι αργά για να αποκτήσει κανείς καινούργιες γνώσεις, να δημιουργήσει νέα ενδιαφέροντα και να καλλιεργήσει πολύπλευρες δεξιότητες και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να εγγραφούν από τον Οκτώβριο στον νέο κύκλο μαθημάτων του Προγράμματος. Επεσήμανε μάλιστα ότι από το 1984 έως σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί 4.500 μαθήματα από 700 καθηγητές, τα οποία έχουν παρακολουθήσει 40.000 σπουδαστές.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά καθηγητές του Ωδείου του Κολλεγίου, στο προαύλιο του Θεάτρου. Παράλληλα, έγιναν επιδείξεις των σπουδαστών του Tai Chi και των Ελληνικών Χορών στο προαύλιο του Θεάτρου.

Η βραδιά έκλεισε με την παράσταση «Περιμένοντας τον Γκοντό» από τη Θεατρική Ομάδα των Προγραμμάτων Ενηλίκων σε σκηνοθεσία του Θανάση Ακκοκαλίδη.

Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά στα Προγράμματα Ενηλίκων! Και του χρόνου!

Επιστροφή