Το Δημοτικό Κολλεγίου Αθηνών έχτισε σχολείο στη Γκάνα

Το Δημοτικό Κολλεγίου Αθηνών έχτισε σχολείο στη Γκάνα

Μαϊ 30, 2024

Με χαρά σάς ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση του σχολείου στη Γκάνα, το οποίο τo Δημοτικό Κολλεγίου Αθηνών ανέλαβε να φέρει εις πέρας τη φετινή χρονιά.  Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν σε κλίμα συγκίνησης και εορτασμού. Η εθελόντριά μας Στέφανη Γρηγορίου παρέδωσε τα κλειδιά στον Διευθυντή του Σχολείου και στον Σχολικό Σύμβουλο. Το σχολείο είναι πλήρως λειτουργικό και ήδη φοιτούν σε αυτό τα πρώτα παιδιά. Οι μαθητές του Ομίλου Περιβάλλοντος και Κηπουρικής του ΔΚΑ με τους εκπαιδευτικούς τους παρακολούθησαν στιγμιότυπα από την εκδήλωση, ευχαρίστησαν την εθελόντρια και ευχήθηκαν στα παιδιά της κοινότητας Κeyreben 2 καλή πρόοδο.

Στο βίντεο που επιμελήθηκε η κ. Γιαννακοπούλου και στο φωτογραφικό υλικό που μας παραχώρησε η εθελόντρια Στέφανη Γρηγορίου, μπορείτε να δείτε την πορεία της δράσης και την ολοκλήρωση του έργου.

Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στη δράση του Σχολείου μας!

https://youtu.be/QVLUAWZ-drg

Για τη δημιουργία του σχολείου στη Γκάνα, οι μαθητές μας συγκέντρωσαν χρήματα με τη βοήθεια όλης της μαθητικής κοινότητας του Δημοτικού Κολλεγίου Αθηνών, των εκπαιδευτικών, των γονέων και άλλων μελών της Κολλεγιακής οικογένειας. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια, οι μαθητές μας συμμετέχουν παράλληλα στο Annual Fund  του Σχολείου μας καθώς το ποσό που θα προκύψει μετά την κάλυψη των αναγκών του έργου θα στηρίξει το Πρόγραμμα Υποτροφιών. Μπορείτε ακόμα να στηρίξετε την πρωτοβουλία των μαθητών μας με τη δωρεά σας εδώ.

Επιστροφή