ΔΚΑ – Ομιλία Δρ Δ. Μαστέλλου στη 2η Διαδικτυακή Συνάντηση του Ομίλου Περιβάλλοντος και Κηπουρικής με το Ευρωπαϊκό Σχολείο Μονάχου στο δίκτυο “Myth2Space”

ΔΚΑ – Ομιλία Δρ Δ. Μαστέλλου στη 2η Διαδικτυακή Συνάντηση του Ομίλου Περιβάλλοντος και Κηπουρικής με το Ευρωπαϊκό Σχολείο Μονάχου στο δίκτυο “Myth2Space”

Μαρ 27, 2025

Την Τρίτη 18 Μαρτίου 2025, ο Όμιλος Περιβάλλοντος και Κηπουρικής του ΔΚΑ και το Ευρωπαϊκό Σχολείο Μονάχου, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους στο Διεθνές Σχολικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Από τη Μυθολογία στο Διάστημα – Myth2Space», είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν με μεγάλο ενδιαφέρον την ομιλία του Δρ Δημήτριου Μαστέλλου, Διευθυντή Έρευνών στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος».

Μέσα από την παρουσίασή του, με τίτλο «Υγεία και Διάστημα με τη ματιά ενός Βιολόγου», οι μαθητές των δύο σχολείων γνώρισαν τις επιπτώσεις των διαστημικών ταξιδιών στην υγεία των αστροναυτών και είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απορίες τους. Ο Δρ Μαστέλλος απάντησε πρόθυμα και με μεγάλο ενδιαφέρον στις ερωτήσεις των μαθητών, κλείνοντας την ομιλία του με μια εμπνευσμένη προτροπή:

«Πάντα να στοχεύετε ψηλά στη ζωή σας και κανείς να μην ‘ψαλιδίζει’ τα όνειρά σας!»

 

Επιστροφή