Συμμετοχή μαθητριών του Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών στην εκδήλωση Digigirlz της Microsoft Ελλάς

Συμμετοχή μαθητριών του Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών στην εκδήλωση Digigirlz της Microsoft Ελλάς

Νοε 25, 2013
Οι μαθήτριες της Β΄ Λυκείου του Κολλεγίου Αθηνών Δέφνερ Μαρίνα-Αλίκη, Ιωάννου Νεφέλη, Κατωπόδη Ξανθή-Λήδα, Κυριαζή Όλγα και Κυριάκου Αθηνά, την Πέμπτ

Οι μαθήτριες της Β΄ Λυκείου του Κολλεγίου Αθηνών Δέφνερ Μαρίνα-Αλίκη, Ιωάννου Νεφέλη, Κατωπόδη Ξανθή-Λήδα, Κυριαζή Όλγα και Κυριάκου Αθηνά, την Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013, παρακουλούθησαν ημερίδα της Microsoft Ελλάς υπό τον τίτλο Digigirlz στο πλαίσιο της οποίας παρουσιάσθηκαν Νέες Τεχνολογίες αιχμής ως επιλογή σταδιοδρομίας για νέες γυναίκες. Τις μαθήτριες συνόδευσε στην εκδήλωση η κ. Τ. Γαϊτάνη.

Οι παρουσιάσεις κάλυπταν ευρύτατο θεματικό πεδίο (προετοιμασία για την αγορά εργασίας, οδηγίες για τη σύνταξη βιογραφικού, ασφάλεια στο διαδίκτυο, cyberbullying, gaming, καθημερινή χρήση της τεχνολογίας κ.λ.π.), το δε επίπεδό τους ήταν ιδιαιτέρως υψηλό, τόσο ακαδημαϊκά (εξειδικευμένη ενημέρωση) όσο και επικοινωνιακά (ευπροσήγορη προσέγγιση των μαθητριών, σφικτός και ταχύς ρυθμός παρουσίασης).

Οι μαθήτριες παρακολούθησαν την εκδήλωση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον συμμετέχοντας ενεργά στις διαδραστικές παρουσιάσεις και τις συζητήσεις.

Επιστροφή