Βράβευση του Δημοτικού Κολλεγίου Αθηνών  από την οργάνωση Make a Wish Ελλάδας

Βράβευση του Δημοτικού Κολλεγίου Αθηνών από την οργάνωση Make a Wish Ελλάδας

Νοε 14, 2017
Το Σάββατο, 11 Νοεμβρίου, το Σχολείο μας έλαβε το 1ο Βραβείο Μεγάλης Συμμετοχής του Διαγωνισμού «Αστέρι της Ευχής», στην εκδήλωση που οργάνωσε η οργάνωση Make-A-Wish Ελλάδος στα γραφεία της.

Το Σάββατο, 11 Νοεμβρίου, το Σχολείο μας έλαβε το 1ο Βραβείο  Μεγάλης Συμμετοχής του Διαγωνισμού «Αστέρι της Ευχής», στην εκδήλωση που οργάνωσε η οργάνωση Make-A-Wish Ελλάδος στα γραφεία της. Στη βράβευση παρευρέθη ο κ. Λ. Ζάχος, διευθυντής του Σχολείου μας και ο κ. Σ. Καλλιμάνης, Υποδιευθυντής Κ.Τ, οι οποίοι παρέλαβαν το βραβείο.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, με τη δραστηριοποίηση της Διεύθυνσης του Σχολείου, της Μαθητικής Κοινότητας και των εκπαιδευτικών, τα παιδιά του Σχολείου μας αγκάλιασαν για άλλη μια χρονιά τη δράση και φρόντισαν ώστε τα Μπλε Αστέρια της Ευχής να μεταφέρουν παντού το μήνυμα συμπαράστασης και προσφοράς προς τα παιδιά που έχουν ανάγκη να  κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Οι μαθητές του Σχολείου ενίσχυσαν το πρόγραμμα Το Αστέρι της Ευχής, το οποίο εδώ και πολλά χρόνια στέλνει μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης, προάγει την έννοια του  εθελοντισμού και διδάσκει την αξία και τη χαρά της προσφοράς προς όλα εκείνα τα παιδιά που δοκιμάζονται από σοβαρές ασθένειες.

Επιστροφή