Επίσκεψη του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού στη Μάνδρα

Επίσκεψη του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού στη Μάνδρα

Δεκ 22, 2017
Την Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 το Δεκαπενταμελές Μαθητικό Συμβούλιο του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού, συνοδευόμενο από μέλη της Διεύθυνσης, τους καθηγητ

Την Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 το Δεκαπενταμελές Μαθητικό Συμβούλιο του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού, συνοδευόμενο από μέλη της Διεύθυνσης, τους καθηγητές-συμβούλους της Μαθητικής Κοινότητας και τη Διευθύντρια του Θεάτρου, επισκέφθηκε το Λύκειο Μάνδρας, για να προσφέρει γραφική ύλη στους μαθητές του σχολείου και να συμπαρασταθεί στη Μαθητική Κοινότητα και στους εκπαιδευτικούς του Λυκείου.

Οι μαθητές μας παρακολούθησαν εορταστική εκδήλωση που είχαν προετοιμάσει συμμαθητές τους του Λυκείου Μάνδρας υπό την καθοδήγηση του καθηγητή μουσικής κ. A. Θεοδωρόπουλου ’96.

 

Χαιρετισμό απηύθυναν η Διευθύντρια του Λυκείου Μάνδρας κ. Α. Μαρούγκα, ο Συντονιστής σχολικών μονάδων και Διευθυντής Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού κ. Α. Αθανασόπουλος και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής κ. Ξ. Βαμβακερός. Στη συνέχεια οι μαθητές του Λυκείου Μάνδρας μοιράστηκαν με τους εκπροσώπους της Μαθητικής μας Κοινότητας τις εμπειρίες και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν εξαιτίας της πρόσφατης καταστροφικής πλημμύρας στη Δυτική Αττική. Η επικοινωνία τους υπήρξε εγκάρδια και ουσιαστική.

 

Η επίσκεψη αυτή αποτέλεσε τη συνέχεια της στήριξης που προσέφεραν οι μαθητές του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού στον Δήμο Μάνδρας Αττικής με συσκευασίες εμφιαλωμένου νερού, τρόφιμα και είδη ρουχισμού για την κάλυψη άμεσων αναγκών των πλημμυροπαθών. 

Επιστροφή