Βράβευση μαθητών και εκπαιδευτικών του Ομίλου Περιβάλλοντος και Κηπουρικής  του Δημοτικού Σχολείου του  Κολλεγίου Αθηνών από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης

Βράβευση μαθητών και εκπαιδευτικών του Ομίλου Περιβάλλοντος και Κηπουρικής του Δημοτικού Σχολείου του Κολλεγίου Αθηνών από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης

Μαρ 14, 2022

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Διαδικτυακή Εκδήλωση Βράβευσης των μαθητών και εκπαιδευτικών του Ομίλου Περιβάλλοντος και Κηπουρικής του Δημοτικού του Κολλεγίου Αθηνών, που συμμετείχε με επιτυχία στο Δίκτυο "Μαθαίνω για τα Δάση" τα τελευταία έτη (2017-2021). Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, εθνικό χειριστή του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου ΠΕ  «Μαθαίνω για τα Δάση» και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, συντονιστικό φορέα του δικτύου, το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022. Οι εκπαιδευτικοί Μ. Γιαννακοπούλου και Γ.Τζουβίστας βραβεύτηκαν για την εκπόνηση του προγράμματος και κυρίως για τη δημιουργία περιβαλλοντικού μονοπατιού στο δασάκι του σχολείου μας, δράση που είχαν παρουσιάσει νωρίτερα μέσα στη χρονιά σε εκπαιδευτικούς, που ανήκουν στο δίκτυο, στα πλαίσια της διάχυσης των καλών πρακτικών των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων.  

Θερμά συγχαρητήρια στην κ. Μ. Γιαννακοπούλου και στον κ. Γ. Τζουβίστα  για το ενεργό ενδιαφέρον τους σε θέματα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.

Η διαδικτυακή εκδήλωση βράβευσης μεταδόθηκε ταυτόχρονα στο κανάλι του youtube της Εταιρίας https://www.youtube.com/user/eepfgr . 

Κατάλογος βραβευμένων σχολικών μονάδων 

 

Επιστροφή