Επίσκεψη του Randall Davis στο Κολλέγιο

Νοε 1, 2022

Την Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 επισκέφθηκε το Σχολείο μας για πρώτη φορά ο Randall Davis, απόγονος του Homer Davis, παλαιού President του Κολλεγίου Αθηνών.

Ο Randall Davis και η σύζυγός του Deborah συναντήθηκαν με τον Σύμβουλο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος και Σύμβουλο της Διεύθυνσης Κολλεγίου Αθηνών κ. Δημήτρη Καραμάνο, τον Διευθυντή/President Κολλεγίου Αθηνών Καθηγητή Κώστα Συνολάκη΄75, τη Σύμβουλο του Διευθυντή/President κ. Πολυάνθη Τσίγκου και τη Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων κ. Αλεξάνδρα Αϊβαλιώτη. Μεταξύ άλλων, συζήτησαν για την εμβληματική προσωπικότητα του Homer Davis, ο οποίος, επί σχεδόν πέντε δεκαετίες, άφησε το στίγμα του στη διαμόρφωση της ιδιαίτερης προσωπικότητας και στην ανάπτυξη του Κολλεγίου. 

Ο κ. Davis γνώρισε επίσης τον Συνδιευθυντή Κολλεγίου Αθηνών και Διευθυντή Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών κ. Χρίστο Κωνσταντόπουλο και τον Συντονιστή Σχολικών Μονάδων Κολλεγίου Ψυχικού και Διευθυντή Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού κ. Παναγιώτη Γιαννουλάτο. 

Ο Randall Davis και η σύζυγός του σημείωσαν ότι βρίσκονται στη διαδικασία μετατροπής της κατοικίας όπου μεγάλωσε ο Homer Davis στο Long Island των Ηνωμένων Πολιτειών σε μουσείο, στο οποίο θα συμπεριλαμβάνεται ειδικό αφιέρωμα στο Κολλέγιο Αθηνών. 

Ακολούθησε ξενάγηση του ζεύγους Davis στις εγκαταστάσεις του campus Ψυχικού. 

Επιστροφή