ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2022-2023 - ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ

Νοε 14, 2022

Ψυχικό, 14 Νοεμβρίου 2022

 

Προς τους γονείς των μαθητών/τριών της Γ΄ Λυκείου

 

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο του Προγράμματος Απογευματινών Προαιρετικών Δραστηριοτήτων θα ξεκινήσει το μάθημα του Ελεύθερου Σχεδίου για τους/τις μαθητές/τριες της Γ΄ Λυκείου, με στόχο τη μελέτη-παρατήρηση και τον σχεδιασμό συνθέσεων και εκμαγείων εκ του φυσικού. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από τις 15:40 έως τις 17:00, στην αίθουσα 308 (Μπενάκειο, 3ος όροφος). Διδάσκων: κ. Τζερμιάς.

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχει ο γιος/η κόρη σας στην Απογευματινή Προαιρετική Δραστηριότητα του Ελεύθερου Σχεδίου, παρακαλούμε να καταθέσετε τη συνημμένη δήλωση μέχρι την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 στη Γραμματεία του Λυκείου (κ. Χ. Κουτσοπούλου, Γραφείο 204, Μπενάκειο).

Όσοι επιθυμείτε ο γιος/η κόρη σας να χρησιμοποιεί απογευματινό λεωφορείο, θα πρέπει να αποστείλετε συμπληρωμένη και τη δήλωση μεταφοράς στο Τμήμα Μεταφοράς με email στο metafora@athenscollege.edu.gr. Επισημαίνεται ότι οι μαθητές που είναι εγγεγραμμένοι στο σύστημα μεταφοράς του Ε.Ε.Ι. σε διπλή διαδρομή μετακινούνται δωρεάν, ενώ οι μαθητές που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο σύστημα μεταφοράς του Ε.Ε.Ι. ή είναι εγγεγραμμένοι σε μονή διαδρομή επιβαρύνονται με ετήσια χρέωση 250€.

 

Με εκτίμηση,

 

Χρίστος Ι. Κωνσταντόπουλος
Συνδιευθυντής Κολλεγίου Αθηνών &

Διευθυντής Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών 

Επιστροφή