
10
ΦΕΒ
ΔΕΥ
ΩΡΑ:
06:30 ΜΜ - 08:30 ΜΜ
ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ - ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ: Εισαγωγή στην Παραγωγή και Γευσιγνωσία Κρασιών
– Ιστορικά Στοιχεία. Αμπελουργία. Παραγωγή Κρασιών
– Παραγωγή Κρασιών και Παράγοντες Ποιότητας
– Τύποι Κρασιών. Ετικέτες. Αγοράζοντας Κρασί. Η Ιδανική Κάβα
– Εισαγωγή στη Γευσιγνωσία Κρασιών. Η Όψη, τα Αρώματα και το Στόμα των Κρασιών Γευσιγνωσία Λευκών και Ερυθρών Κρασιών
– Κυριότερες Περιοχές και Ποικιλίες του Ελληνικού Αμπελώνα Ι
– Κυριότερες Περιοχές και Ποικιλίες του Ελληνικού Αμπελώνα ΙΙ
– Κρασί και Φαγητό
– Βαθμολόγηση Κρασιών. Γευσιγνωσία Διεθνής Αμπελώνας
– Παραγωγή Κρασιών και Παράγοντες Ποιότητας
– Τύποι Κρασιών. Ετικέτες. Αγοράζοντας Κρασί. Η Ιδανική Κάβα
– Εισαγωγή στη Γευσιγνωσία Κρασιών. Η Όψη, τα Αρώματα και το Στόμα των Κρασιών Γευσιγνωσία Λευκών και Ερυθρών Κρασιών
– Κυριότερες Περιοχές και Ποικιλίες του Ελληνικού Αμπελώνα Ι
– Κυριότερες Περιοχές και Ποικιλίες του Ελληνικού Αμπελώνα ΙΙ
– Κρασί και Φαγητό
– Βαθμολόγηση Κρασιών. Γευσιγνωσία Διεθνής Αμπελώνας